De 6 tekenen van een rebound relatie

Soms is het lastig om alleen te zijn, zo lastig dat je er maar niet aan begint. Het voelt verschrikkelijk als een (lange) relatie uitgaat. Je bent het totaal niet meer gewend om alleen te zijn en je leven is helemaal ingericht als ‘partner van’.

Misschien was het ook wel niet jouw keuze om weer single te zijn en zou je liever deel uitmaken van een relatie. Het kan daarom gemakkelijker lijken om over te stappen van de één op de andere partner: de zogenaamde rebound relatie. Waarschijnlijk vergeet je je ex wel tijdelijk als je dit aangaat, maar meestal heeft een relatie als deze geen goede basis. Vaak kom je ook niet per se beter uit een rebound relatie want je hebt je originele verdriet nog niet verwerkt. 

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je iemand ontmoet en het échte liefde is, het leven is tenslotte onvoorspelbaar. Of wellicht was je relatie al een hele tijd aan het uitdoven en ben je toe aan een nieuwe partner. Maar er zijn een paar aspecten waar je een rebound relatie aan kan herkennen, die ook aantonen dat het niet altijd een goed idee is. Lees over de 6 tekenen van een rebound relatie op Man of de Match

 

Publicatiedatum:

22-05-2020 14:31