Op zoek naar een nieuwe liefde in je leven?

Op zoek naar een nieuwe liefde in je leven?

Lees het orginele artikel (pagina 3 in het PDF document).

Internetdating wordt grif gebezigd, maar roept ook vele bezwaren waren op. Persoonlijke assistentie bij het vinden van de liefde van je leven kan dan uitkomst bieden. Gelukkig Verliefd is een relatiebureau dat een persoonlijke aanpak hanteert en op een creatieve, integere en innemende manier op zoek gaat naar een partner die bij je past.

Oprichters Anne Marie Doove en Ingrid Limburg hebben na hun studie jarenlange professionele ervaring opgedaan in de human resource en marketing en besloten hun netwerken, kennis en aanvullende karaktereigenschappen begin 2010 te bundelen in Gelukkig Verliefd.

Luisteren

“Inmiddels zijn mooie successen behaald in de vorm van prachtige relaties tussen mensen die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben,” vertelt Anne Marie enthousiast. “Een intake-gesprek houden wij altijd samen en het liefst bij de mensen thuis,” vervolgt Ingrid. “Als Anne Marie en ik het gesprek na afloop evalueren, vullen we elkaar goed aan en krijgen zo een compleet beeld van onze opdrachtgever. We luisteren naar wensen, dromen,
ideeën en gevoelens, waarbij mensen meestal goed kunnen aangeven wat ze NIET willen. Zeker de mannen en vrouwen met wat meer levenservaring. Moeilijker is het, leert de ervaring, om aan te geven wat je WEL wilt. Met onze intuïtie, ons inlevingsvermogen en gevoel voor detail lukt het steeds weer om mensen te koppelen die bij elkaar passen en dat is fantastisch om te doen!”

Single avonden

Informele en ongedwongen single avonden zijn gepland op dinsdag 13 maart met een cocktail workshop en woensdag 25 april met een kook workshop bij Depot Noord van De Oestercompagnie in Rotterdam. Mogelijk is de liefde van je leven daar aanwezig. Kijk voor meer info op de website www.gelukkigverliefd.nl en volg Gelukkig. Verliefd ook op Facebook en Twitter.

Bron: februari/maart editie van Rotterdam Punt Uit

Lees het orginele artikel (pagina 3 in het PDF document).