EERSTE SINGLE AVOND GELUKKIG VERLIEFD

EERSTE  SINGLE AVOND GELUKKIG VERLIEFD

Op 1 november 2011

Wat een geslaagde avond!!

Naarmate we langer bezig zijn met Gelukkig Verliefd, krijgen we steeds vaker de vraag of we groepsactiviteiten voor singles willen organiseren. Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan en dat heeft geleid tot onze eerste succesvolle Single Avond.

Om het persoonlijke karakter van Gelukkig Verliefd ook bij deze groepsactiviteiten te behouden, hebben we gekozen voor:

  • Een gezellige en besloten locatie,
  • Een verrassende workshop, om het ijs te breken,
  • Leuke singles!

Net als voor de gasten, was het ook voor Gelukkig Verliefd een spannende avond. Om half 8 kwamen de eerste mensen binnen. Na een drankje en kennismaking, was het tijd voor een korte uitleg van Gelukkig Verliefd: wie we zijn, hoe we werken, wat je van ons kan verwachten en wat ons uniek maakt.

Vervolgens een workshop “Bodylanguage”. Wat een goede keuze!  Iedereen deed enthousiast mee en het ijs was meteen gebroken. Door de leuke benadering van de trainster en door de verschillende opdrachten die zij gaf, kwamen de singles op een grappige, maar ook serieuze manier met elkaar in contact. Vooral de flirt tips vielen in de smaak!

Om half 10 hebben alle gasten zin in een glas wijn en lekkere hapjes. Door het kleinschalige karakter van deze avond voelt iedereen zich snel op zijn gemak en zit de sfeer er goed in. Deze avond blijkt een goede formule, om nieuwe mensen te ontmoeten die ook single zijn. Na afloop worden er afspraken gemaakt om elkaar beter te leren kennen.

Voor Gelukkig Verliefd is het duidelijk: dit gaan we vaker