Op zoek naar de liefde van je leven?

Op zoek naar de liefde van je leven?

Internetdating is vandaag de dag populair, maar roept ook vele bezwaren op. Persoonlijke assistentie bij het vinden van de liefde van je leven kan dan uitkomst bieden. Gelukkig Verliefd is een relatiebureau dat een persoonlijke aanpak hanteert en op een creatieve, integere en innemende manier op zoek gaat naar een partner die bij je past.

Anne Marie Doove en Ingrid Limburg hebben jarenlange professionele ervaring opgedaan in de human resource, marketing en PR en besloten hun netwerken en kennis te bundelen in Gelukkig Verliefd.

De dames kennen elkaar vanuit hun uitgebreide vriendenkring en wisten van elkaars kwaliteiten,  interesse en goede neus voor matchmaking. Anne Marie, al sinds de oprichting van Gelukkig Verliefd in januari 2010 bij het relatiebureau betrokken, vroeg Ingrid een jaar later om te participeren.”Ik vond het vanaf het eerste moment een fantastisch idee en erg leuk om te gaan doen,” vertelt Ingrid enthousiast.

“Inmiddels zijn mooie successen behaald in de vorm van prachtige relaties tussen mensen die elkaar anders nooit gevonden zouden hebben,” aldus Anne Marie. “Een intake-gesprek houden wij altijd met z'n tweeën. Als Ingrid en ik na afloop het gesprek evalueren vullen we elkaar goed aan en vormen een volledig beeld van onze klant. We luisteren naar wensen, dromen, ideeën en gevoelens, waarbij mensen meestal goed kunnen aangeven wat ze NIET willen. Zeker de mannen en vrouwen met wat meer levenservaring. Moeilijker is het, leert de praktijk, om aan te geven wat je WEL wilt.” Ingrid: “Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe mensen zich openstellen voor ons. Dat inspireert enorm. Met onze intuïtie, inlevingsvermogen en gevoel voor detail lukt het steeds weer om mensen te koppelen die bij elkaar passen en dat is geweldig om te doen!”

€ 100 ACTIE:

Ken jij iemand die op zoek is naar nieuw geluk en liefde?

Overtuig diegene dan om contact op te nemen met Gelukkig Verliefd voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. Indien deze persoon zich inschrijft ontvang jij 100 euro van ons.